Creatief met kaarten en foto’s

Art Journal/Memory desk

Ik heb ook de Art Journal ontdekt en gekocht. Heb er ook al een pagina in gemaakt, een soort titelpagina.  Het is uitgegeven door Studio Light en ontworpen door Art by Marlene. Ik vind de stempels die bij die serie zitten nogal prijzig, dus die laat ik voorlopig even voor wat ze zijn. Misschien koop ik ze in November alsnog op de Kreadoe in Utrecht.

Nu is er een oud bureau item uit de jaren 70/80 terug gekomen, waar men vroeger alle adressen van familie of relaties in bewaarde: de rolodex. Nu heet het De Memorydex en het gaat superhard met het bestellen van die dingen, want ze zijn nu super populair in hobbyland. Ik ben er ook voor gevallen en ik ga zeker zo’n adressenbestand van maken, maar wel met veel kleur en zo, dus dat wordt een mooi item voor onze woonkamer. Ik heb nu de tray van Heidi Swapp, maar ik doe ook mee met een workshop December Daily in November, wat door Kimya Verpakkingen gegeven wordt in Den Helder, en ik kan nu ook de spinner gelukkig bestellen. Door het merk Studio Light zijn daarvoor stansmallen voor de kaartjes en tabs uitgebracht, en het merk Dutch Doobadoo heeft pakketjes van 25 kaartjes uitgebracht voor de spinner of tray. Binnenkort laat ik jullie hier van allebei de genoemde projecten wat zien. Dus hou mijn website in de gaten!!!