Creatief in alles wat je maar bedenken kunt

Challenges

Woensdag 6 Maart 2019!

Intussen is het alweer bijna lente in het nieuwe jaar. En begonnen met de nieuwe challenges voor dit jaar. Sowieso de kerstchallenge; elke maand twee kerstkaarten en de Tags of 2019!  In Januari had ik een creatieve block, kwam niets uit mijn handen, had ook geen inspiratie. 

Afgelopen vrijdag de twee tags van Januari en Februari in 1x gemaakt. En ondertussen kreeg ik de nieuwe opdracht al binnen. 

 

 

 

 

Zaterdag 29 September 2018

Ik heb net nog wat foto’s toegevoegd van de tags die ik de laatste maanden heb gemaakt voor de challenge bij Creatief met Kimya Verpakkingen op Facebook. Helaas kreeg ik er niet alles op, dus ik probeer het nu in dit berichtje, om de rest er op te zetten.

 

 

Zaterdag 28 Juli 2018

In  Januari dit jaar ben ik gelijk begonnen met het meedoen in twee challenges, die het hele jaar duren: “12 tags of 2018” en de “Kerstkaarten 2018” . Ik probeer het goed bij te houden, maar het lukt niet helemaal, omdat het dagelijkse leven ook veel dingen heeft om van te genieten, en wat er ook gedaan moet worden in huis. Met de tags loop ik nu twee maanden achter helaas, maar dat gaat goed komen. Ik laat nu de tags zien die ik tot nu toe gemaakt heb: