Creatief in alles wat je maar bedenken kunt

Kaarten

Zo, hier ben ik weer.

In deze rubriek laat ik foto’s zien van de kaarten die ik maak.

Ik gebruik verschillende technieken: borduren, hobbydots (kleine stickertjes in veel verschillende vormen en kleuren), snijmallen, figuren uitgesneden met de Cricut Expression 2. Ook gebruik ik clearstempels en houten stempels. Het inkleuren van de stempels hoort er ook bij en dat doe ik ook heel erg graag. De producten die ik gebruik, bespreek ik op ‘Producten en Merken’.

Ik heb nog wel meer kaarten gemaakt, maar die moeten nog ‘op de gevoelige plaat’ gezet worden. Dus die komen hier nog op, stay tuned!!!!

Woensdag 8 Maart!

Wat ben ik weer lekker bezig geweest met kaarten maken. Het is weer een hele stapel geworden. Ook eentje gemaakt bij een gezellige workshop in Koog a/d Zaan in een superleuke hobbywinkel. Maar ook een paar uit de Hobbyzine Plus, waarbij ik mijn eigen draai aan heb gegeven. Ze zijn stuk voor stuk superleuk geworden. Zoals ik gisteren al schreef, er ligt hier een hele stapel Hobbyjournaals met uitgeprinte patroontjes te wachten tot ze tot ‘pareltjes’ omgetoverd gaan worden. Maar ik heb ook een schrift liggen, waar ik alle cardsketches in plak, die ik heb gekopieerd uit de HJ’s en de HZP ( Hobbyzine Plus). Daar wil ik ook wat anders mee gaan doen, andere kaarten maken met andere kleuren, materialen e.d.  Even Out Of The Box gaan denken en werken. Mijn hoofd ‘tolt’ al weer van de ideetjes. Gelukkig heb ik niet veel spullen om uit te kiezen om mee te werken! Pfff wel dus, te veel soms, maar dat schijnt ‘normaal’ te zijn onder creatievelingen. Iedere hobby heeft zijn eigenaardigheden, denk ik maar zo.

Maar nu zijn jullie natuurlijk benieuwd naar mijn nieuwste/laatste creaties. Hier komen ze, en als jullie het leuk vinden, kunnen jullie altijd een reactie achterlaten op het reactieformulier op de welkompagina.