Creatief in alles wat je maar bedenken kunt

Over Creatief Paultje

Even mijzelf voorstellen:

In het dagelijks leven luister ik naar de naam Paola, maar ik word ook heel vaak Paultje genoemd.  Ik ben 40+ en huisvrouw.

Creatief

Gelukkig ben ik altijd wel creatief bezig (geweest) :  Poppenhuizen en Miniaturen, en tijdens deze mooie hobby ben ik voorzichtig  in aanraking gekomen met 3d-kaarten maken en het maken van fotoboeken (scrapbooking). Dit heb ik eerst tegelijkertijd met de Poppenhuizen gedaan, om te kijken of het wat voor me is. Dat heeft toch nog een aantal jaar geduurd, voordat ik de switch ging maken naar het kaarten maken en het scrapbooking.

Tijdens de laatste jaren is deze hobby min of meer mijn passie geworden.  Ben nu langzaam aan goede materialen aan het uitzoeken om dat te kunnen aanschaffen. Ook de merken en ontwerpers van bepaalde lijnen hou ik zeer nauw in de gaten. Ik wilde ook een eigen identiteit om mij te onderscheiden en die onder mijn werk te kunnen plaatsen. “Creatief” was al gauw gevonden, nu nog het vervolg erop. Dat was ook snel beklonken: waarom niet mijn koosnaampje erachter: “Paultje”? Zo is Creatief Paultje “geboren” en het past bij me.

Ik heb namelijk een voorkeur voor een aantal merken en ontwerpers van stansen, stempels, stempelinkt, tools en dergelijke. Dit komt later nog aan de orde hier op de site.

Wat ik wil bereiken met mijn website:

Ik maak heel veel kaarten, en die wil ik jullie graag laten zien. Scrapbooking was een tijd een ondergeschoven kindje geweest, maar dat krijgt ook weer meer aandacht.

Ook de spulletjes die ik heb kunnen aanschaffen wil ik jullie niet onthouden, dat is altijd leuk om te zien wat er nu weer is aangeschaft en toegevoegd aan de, toch wel, heel grote voorraad hobbyspullen.

Maar weet je: een creatieve geest heeft nooit genoeg spullen, komt altijd te kort.

De nieuwe uitgaven van hobbykranten- en tijdschriften zullen ook besproken worden, evenals de komende beurzen.

Ik ga ook proberen om filmpjes te maken van de dingen waar ik nu mee bezig ben, en die hier te publiceren. Dus stay tuned, voor meer leuke updates op deze site!

Ik wens jullie veel kijk- lees en luisterplezier hier.

Lieve creatieve groetjes,

Creatiefpaultje