Over mij!

Ik ben Paola Linke, 50+, woonachtig in het prachtige historische dorp De Rijp in Noord-Holland.

Van kleins af aan ben ik altijd al creatief bezig (geweest), dat varieerde van tekenen tot aan poppenhuizen en miniaturen.

Nu heb ik die poppenhuizen en miniaturen achter mij gelaten, alles verkocht of weggegeven, en ik ben mij gaan richten op het kaarten maken en later kwam er ook nog scrappen bij. Dat is het inplakken van fotoboeken op een creatieve manier, met bonnetjes, plaatjes en lettertypes, met bijpassend papier die bij een bepaald thema hoorde.

In 2008 kreeg ik de Cricut Personal Cutter, en dat was het begin van mijn plotter hobby. Door de hobbybladen en ook internet, zag ik dat er veel meer mogelijkheden bijgekomen waren, en toen verkocht ik deze machine, om een grotere aan te schaffen: de Expression 2 met touch screen. Die heb ik tot aan 2018 kunnen gebruiken, omdat de software er uit ging, vanwege nieuwe machines en online ontwerpprogramma van Cricut.

Ik had toen de Explore Air 2 gekocht, en dat was en is nog steeds geweldig. Het staat nog steeds in mijn atelier, naast haar grote zus Maker, met nog meer mogelijkheden: graveren, stof snijden met een rolmes, hout snijden, kortom: mooie aanvulling op mijn machinepark. Ik kan ze dan ook gelijk aansturen, en dat is geweldig, scheelt veel tijd als ik veel moet maken.

Eind 2020 ben ik mijn bedrijfje gestart: Art Creations With Love.

Ik maak allerlei artikelen die je als cadeau kunt geven, of voor je eigen gezin kunt aanschaffen. Ik heb ook een webshop die dezelfde naam draagt:https://www.artcreationswithlove.com/wp/

Denk maar aan bedrukte sierkussens, bedrukte kleding voor groot en klein, sleutelhangers, puzzels, mokken met of zonder onderzetter, muismatten, houten dienbladen met passende teksten wat bij een seizoen hoort, glaswerk met teksten die ge-etst zijn, babyspullen zoals badcapes, rompers, slabbetjes, maar ook bandana’s voor honden, groot en klein, met of zonder naam bedrukt of (sinds kort) ook geborduurd.

Ja, dat lees je goed, dat er ook geborduurd kan gaan worden. Sinds kort staat hier een mooie 1 naalds borduurmachine: de Brother NV880E en dat werkt fantastisch. Ik ben langzamerhand ook alle Madeira Rayon garen aan het verzamelen. Net als goede kleurpotloden of papier: JE KUNT ER NOOIT GENOEG VAN HEBBEN!!!

Ook heeft een nieuwe naaimachine zijn intrede gedaan in mijn atelier, dat was wel nodig. Ik ging steeds meer naaien zoals scrunchies, maar in Design Space (online ontwerpstudio van Cricut) staan ook naaiprojecten, en dat wil ik dan ook gebruiken voor mooie producten in mijn webshop.

Ik ga binnenkort de webshop opnieuw inrichten, zodat het nog overzichtelijker wordt. Maar schroom niet om nu ook al een kijkje te nemen.

Mocht je iets zoeken dat er nog niet opstaat, kun je altijd een mail sturen naar artcreationswithlove@gmail.com.

Tevens ben ik te volgen op Facebook,Youtube,Pinterest, Instagram en Tiktok.

Ik wens jullie heel veel leesplezier hier op de blog.

Lieve groeten,

Paola Linke