Creatief met kaarten en foto’s

Scrap albums

 

Dinsdag 11 Juli 2017

Hallo scrappers,

Heb in de maand Juni meegedaan met een sketch Challenge van Kimya op Facebook. Het moest eigenlijk een kaart worden, maar ik heb er een scrap layout van gemaakt. De foto’s die ik heb gebruikt heb ik gekregen, en ik vond ze wel mooi om op deze layout te gebruiken. Het papier wat ik heb gebruikt komt uit een papierblok van Craft sensations, wat ik bij de Action heb gekocht.  Heb de kleuren bij de foto’s gezocht, zodat het een geheel werd. De vlinders heb ik gemaakt met stencil van de Action en embellischment-mousse van Nuvo. 

 

 

 

 

Dinsdag 16 Mei 2017

Hier komt informatie over mijn scrap albums die ik al eerder gemaakt heb, maar ook ga maken. Het is een beetje in de vergetelheid geraakt, maar ik heb nog zoveel foto’s om te verwerken, dat ik het weer langzaam aan weer wil gaan oppakken.

Het eerste boek is een levenslang project.Dat is een soort B.A.M.-boek (Book About Myself), waarin foto’s zijn bewerkt van mijzelf vanaf kleins af aan tot nu toe, maar ook foto’s van mensen  die mij aan het hart liggen. Dit boek is een beginnersboek, en het is nog steeds niet af, maar dat is mijn leven ook niet, dus ik heb nog veel te gaan 😉

Het boek van mijn zoon Rico is ook een soort beginnersboek. Dit was een cadeau voor zijn 13e verjaardag, die hij tot heden ten dage erg koestert. Nu heb ik dat boek weer in huis, omdat hij zoveel verhuist, en hij is bang dat hij het kwijtraakt of dat het beschadigd raakt. Het is altijd weer leuk om dat in te zien en herinneringen op te halen.

Ik heb nu veel foto’s liggen van mijn jongste nichtje, vanaf de eerste dagen na haar geboorte tot nu. Haar eerste foto’s ga ik dan ook verwerken in een mini album. Hier ga ik twee verschillende shaped books van Artemio voor gebruiken. Deze boekjes worden blanco verkocht, en die kun je zelf bewerken met papier, foto’s en andere versiersels. Het papier wat ik ga gebruiken is van Smiles, Hugs & Kisses van Yvonne Creations. Ook de mallen van die babylijn ga ik voor dit album gebruiken.